Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu koltuğuna oturmak

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, keyifli hale geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yeni mallara kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın ön koltuğunda oturmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patron koltuğuna oturmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişçi koltuğuna oturmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz koltukta oturmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, imkânlarının çoğalacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada siyah koltukta oturmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ön koltuğa oturmak bilgilerle donanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada arabanın arka koltuğuna oturmak rakiplerini yeneceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments