Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltukta oturmak

Rüyada koltukta oturmak

Rüyada koltukta oturmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada koltukta oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada kırmızı koltukta oturmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işarettir.

Rüyada beyaz koltuğa oturmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, şifaya kavuşacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada koltuğa ters oturmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, keyifli sohbetler edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah koltukta oturmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada arabada ön koltukta oturmak maddi olanakların artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir koltukta oturmak en zor zamanda yalnız kalacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada yolcu koltuğuna oturmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada arabanın arka koltuğuna oturmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments