Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kobra yılanı görmek

Rüyada siyah kobra yılanı görmek

Rüyada siyah kobra yılanı görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, haneye nifak gireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kobra yılanı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada siyah kobra yılan görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yeni hobiler edinileceğine yorulur.

Rüyada siyah kobra yılanı görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah kobra görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kobra yılanı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kobra yılanı görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kobra yılan öldürmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kobra yılanı görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments