Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında kiraz görmek

Rüyada dalında kiraz görmek

Rüyada dalında kiraz görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, vaaz ve nasihate, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kişinin iyi hale geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında kiraz gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Rüyada dalında kiraz görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dalından kiraz yemek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Rüyada kirazı dalından yemek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından kiraz koparmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kiraz dalı görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından kiraz toplamak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sofrada kiraz görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, güçten düşeceğine işarettir.

Rüyada kiraz vişne yemek bunları en doğru şekilde kullanacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments