Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaş görmek

Rüyada siyah kaş görmek

Rüyada siyah kaş görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah kaş gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Rüyada kaşlarını siyah görmek kazancın katlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kaşındığını görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, gönül kapılarını açacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaş kestirmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada kaşların birleşmesini görmek aileyle iş yapmayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarını inceltmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kaş ve kirpik görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz ve kaş görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments