Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kalp görmek

Rüyada siyah kalp görmek

Rüyada siyah kalp görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir daha kopmayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kalp gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kalp görmek keyfin kaçacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ayaklandıracağına yorulur.

Rüyada elde kalp görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret eder.

Rüyada kalpli taş görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kalp şekli görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına yorulur.

Rüyada kalp çizdiğini görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalpten bıçaklanmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada kalbe dokunmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kalp görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerinin ters gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments