Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalpli taş görmek

Rüyada kalpli taş görmek

Rüyada kalpli taş görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kadim dostlar edineceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, saygınlığının da artacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Rüyada kalpli taş gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada kalp şeklinde taş görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada kalpli taş görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada taştan kalp görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada kalpli pasta yemek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kalp görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret eder.

Rüyada falda kalp görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp krizi geçiren birini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunlarının sona ereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine inanılır.

Rüyada kalp krizi geçirmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments