Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye silmek

Rüyada sandalye silmek

Rüyada sandalye silmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada sandalye silmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada sandalye silmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalettir.

Rüyada başkasını tekerlekli sandalyede görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, aşama göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada sandalyede oturan kadın görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil sandalye görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalye oturmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandalyede namaz kılmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments