Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gözlük takan birini görmek

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek saygının hiç eksik olmayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, ağır günler geçireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Rüyada siyah gözlük takan birini gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulur.

Rüyada gözlük takan birini görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yeni mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada gözlük takan biri görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük takan erkek görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Rüyada peruk takan birini görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada maske takan birini görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulur.

Rüyada küpe takan kadın görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, üzüntülerinin biteceğine, umutsuzluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments