Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük takan birini görmek

Rüyada gözlük takan birini görmek

Rüyada gözlük takan birini görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada gözlük takan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada gözlük takan biri görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük takan birini görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah gözlük takan birini görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsü takamamak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada peruk takan birini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük takan birini görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments