Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gece elbisesi görmek

Rüyada siyah gece elbisesi görmek

Rüyada siyah gece elbisesi görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Rüyada siyah gece elbisesi gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah gece elbisesi görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gece elbisesi görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek rızkından ve gelirinden olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gece elbisesi giymek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sorunsuz geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece mavisi elbise görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, alkış alacağına rivayet eder.

Rüyada mor gece elbisesi giymek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments