Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gece elbisesi giymek

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek sermayesinin çoğalacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor gece elbisesi giymek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Rüyada mavi gece elbisesi giymek hedeflediği kazancı elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı gece elbisesi giymek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, maddi gücünün eksileceğine, yeni bir eve taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada gece elbisesi giymek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, aksiliklerin yaşanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gece elbisesi giydiğini görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments