Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fare ölüsü görmek

Rüyada siyah fare ölüsü görmek

Rüyada siyah fare ölüsü görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, küslükleri bitireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah fare ölüsü gördüyseniz:

  • Birlikte güzel programlar yaparak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada ölü siyah fare görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalet eder.

Rüyada siyah fare ölüsü görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Rüyada siyah yavru fare görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri siyah fare görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalettir.

Rüyada iki siyah fare görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü siyah fare görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada fare siyah görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments