Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde elma görmek

Rüyada suyun içinde elma görmek

Rüyada suyun içinde elma görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde elma gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde elma görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde elma görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde elma ağacı görmek hak yiyeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya inanılır.

Rüyada elma içinde kurt görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Rüyada elmanın içinde kurt görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, herkesin yardımına koşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sepet içinde elma görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada çuval içinde elma görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, kendini bunu başaracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma suyu içmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments