Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik ayakkabı giymek

Rüyada delik ayakkabı giymek

Rüyada delik ayakkabı giymek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada delik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Rüyada delik ayakkabı giymek yolunda huzurla devam edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret eder.

Rüyada delikli ayakkabı görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabının delik olduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı delik görmek yetkili bir göreve atanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının altını delik görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıyı delik görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments