Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çul görmek

Rüyada siyah çul görmek

Rüyada siyah çul görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işarettir.

Rüyada siyah çul gördüyseniz:

  • Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada siyah çul görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada çul dokumak şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kara çul görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kıl çul görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, zamanının boşa gideceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çul çaput görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada çul görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada konuşan siyah kedi görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah saksı görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, huzura erileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments