Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çul görmek

Rüyada kara çul görmek

Rüyada kara çul görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kara çul gördüyseniz:

  • Bakış açınızı diğerlerinin anlayabileceği şekilde geliştirebilirsiniz.

Rüyada kara çul görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah çul görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada çul çaput görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, iş hayatının düzeleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıl çul görmek evine bereket geleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Rüyada çul görmek o kapıyı kapatacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada çul dokumak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kara inekten kaçmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara örümcek görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments