Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çul görmek

Rüyada çul görmek

Rüyada çul görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada çul gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Rüyada çul çaput görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet eder.

Rüyada kara çul görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada siyah çul görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çul görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çul dokumak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıl çul görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments