Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah cübbeli birini görmek

Rüyada siyah cübbeli birini görmek

Rüyada siyah cübbeli birini görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada siyah cübbeli birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Rüyada siyah cübbeli hoca görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah cübbeli birini görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işarettir.

Rüyada beyaz cübbe görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cübbeli avukat görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz cübbeli adamlar görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cübbeli ahmet hoca görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments