Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah cübbeli hoca görmek

Rüyada siyah cübbeli hoca görmek

Rüyada siyah cübbeli hoca görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah cübbeli hoca gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada siyah cübbeli hoca görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada hoca cübbesi görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cübbeli ahmet hoca görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz cübbeli hoca görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli birini görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına yorulur.

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments