Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynalar görmek

Rüyada aynalar görmek

Rüyada aynalar görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aynalar gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Rüyada dikiz ayna görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada ayna satın almak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada aynada gözlerine bakmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak ayna görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada saçını toplamak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynayı kırık görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada adam görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments