Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çizme görmek

Rüyada siyah çizme görmek

Rüyada siyah çizme görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, mutlu günler yaşanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çizme gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada uzun siyah çizme giymek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada siyah topuklu çizme görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, haneye nifak gireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada siyah uzun çizme görmek her geçen gün sorunların artacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına yorulur.

Rüyada siyah çizme giymek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah rugan çizme görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments