Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çizme satın almak

Rüyada siyah çizme satın almak

Rüyada siyah çizme satın almak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çizme satın almak gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Rüyada siyah çizme satın almak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hem de çok üzüleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada çizme satın almak işlerin sürekli artacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu siyah çizme görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işaret eder.

Rüyada siyah çizme kaybetmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah çizme görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah uzun çizme görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah rugan çizme görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments