Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çamaşır görmek

Rüyada siyah çamaşır görmek

Rüyada siyah çamaşır görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Rüyada siyah çamaşır yıkamak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada siyah iç çamaşır görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kirli çamaşır görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır giymek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hastalıklarının son bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada siyah çamaşır asmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah iç çamaşırı görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada siyah çamaşır sermek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments