Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada yazı görmek

Rüyada aynada yazı görmek

Rüyada aynada yazı görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, gözünün yaşını sileceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, arabasını ve toprağının olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada aynada yazı gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada aynada yazı görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına alamet eder.

Rüyada aynaya yazı yazmak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna kırığı görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Rüyada birçok ayna görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada aynada saç taramak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Rüyada evde ayna görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını aynaya bakarken görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada varaklı ayna görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments