Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük balık görmek

Rüyada siyah büyük balık görmek

Rüyada siyah büyük balık görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, çevre değiştireceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah büyük balık gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada siyah büyük balık görmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada büyük siyah balık görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, talihinin artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz balık yakalamak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada orta büyüklükte balık görmek iyi geçiminin biteceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış büyük balık görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işarettir.

Rüyada büyük balıklarla yüzmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments