Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bir ata binmek

Rüyada siyah bir ata binmek

Rüyada siyah bir ata binmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, karlı işler alacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada siyah bir ata binmek gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada siyah ata binmek planlarının bozulacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada siyah bir ata binmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada eşekten inip ata binmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle ata binmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı ata binmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eğersiz beyaz ata binmek bütçesinin daralacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalettir.

Rüyada evde ata binmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, üzeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada iki kişi ata binmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments