Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ata binmek

Rüyada siyah ata binmek

Rüyada siyah ata binmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatının karışacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada siyah ata binmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Rüyada siyah bir ata binmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, çok günah işleyeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ata binmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işarettir.

Rüyada yüklü ata binmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde ata binmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada konuşan ata binmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkek ata binmek hayattan her istediğini alacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Rüyada hamileyken ata binmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine yorulur.

Rüyada güzel bir ata binmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments