Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah at yavrusu görmek

Rüyada siyah at yavrusu görmek

Rüyada siyah at yavrusu görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah at yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Rüyada siyah yavru at görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah at yavrusu görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalettir.

Rüyada beyaz yavru at görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, nazara geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada at ve at yavrusu görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, yeni bir yola gireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at ve yavrusunu görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atın yavrusunu görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, huzursuzlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada at yavrusu görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada at yavrusu emzirmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments