Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yavru at görmek

Rüyada siyah yavru at görmek

Rüyada siyah yavru at görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, mutluluğu yakalayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yavru at gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada siyah yavru at görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sonradan da çok üzüleceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah at yavrusu görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada yavru at görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulur.

Rüyada beyaz yavru at görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada at yavrusu emzirmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Rüyada ölü at yavrusu görmek bunalacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada atın yavrusunu görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada at ve at yavrusu görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments