Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at yavrusu görmek

Rüyada at yavrusu görmek

Rüyada at yavrusu görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, bazı kayıplar olabileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at yavrusu gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada at yavrusu emzirmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine yorulur.

Rüyada beyaz yavru at görmek işinin aksayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at ve yavrusunu görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, hem de çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada yavru at görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Rüyada at ve at yavrusu görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi at ve yavrusunu görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yavru beyaz at görmek dualarının kabul olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalet eder.

Rüyada atın yavrusunu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, malında azalmaya, kendisi için yeni bir yol çizeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments