Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki alyans takmak

Rüyada iki alyans takmak

Rüyada iki alyans takmak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Rüyada iki alyans takmak gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada çift alyans takmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı alyans takmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yüksek bir makama geleceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın alyans yüzük takmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada alyans takmak nişanlanmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla alyans takmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, ticarette zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kalın alyans takmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hasret giderileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin alyansını takmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments