Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendini görmemek

Rüyada aynada kendini görmemek

Rüyada aynada kendini görmemek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalettir.

Rüyada aynada kendini görmemek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada aynada insan görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet eder.

Rüyada ayna satın almak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el aynası görmek ferahlayacağına, şansının açık olacağına, zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada ayna düşürmek yüksek moral sahibi olunacağına, çıkmaza düşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılan ayna görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık ayna görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada aynayı temizlemek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, işyerini kapatacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments