Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivas şehrini görmek

Rüyada sivas şehrini görmek

Rüyada sivas şehrini görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada sivas şehrini gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek aşk hayatınızı canlandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada sivas şehrini görmek sorunların çabucak atlatılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işarettir.

Rüyada sirius yıldızını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, itibarının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada sir ağda görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, konforunun yerinde olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sivasua gitmek savurgan bir hayat yaşayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına inanılır.

Rüyada sibirya kurdu almak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada film cd si görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sirt öpmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada çamur sivanmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, makamının ve ününün artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments