Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sirius yıldızını görmek

Rüyada sirius yıldızını görmek

Rüyada sirius yıldızını görmek olaylı günler geçireceğine, bolluk içinde yaşamaya, mutluluk gözyaşı dökeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, güçten ve takatten düşeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sirius yıldızını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Rüyada sirius yıldızını görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cam sileni görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı silkeleyen birini görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada siirt görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini cam silerken görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada sibel ismi görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada silip süpürmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments