Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sir ağda görmek

Rüyada sir ağda görmek

Rüyada sir ağda görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, başarıların çoğalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, kudretinin yerine geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sir ağda gördüyseniz:

  • Siz gerçeğe odaklanmalısınız.

Rüyada sir ağda görmek helal kazanç elde edileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sir ağda yapmak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada ağda yapan birini görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ağda yaptığını görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuaförde ağda yaptırmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Rüyada ağda yaptığını görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağda yapan kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada erkeğe ağda yapmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments