Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin zayıfladığını görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, hayatını ailesine adayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kızının zayıfladığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanken zayıflamak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının zayıfladığını görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments