Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın zayıfladığını görmek

Rüyada babanın zayıfladığını görmek

Rüyada babanın zayıfladığını görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek aynı karşılığı alamayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yılmayacağına yorulur.

Rüyada bir insanın zayıfladığını görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek işlerinin rast gideceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kazancının hiç azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin zayıfladığını görmek yaşamının da düzene gireceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments