Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından vurulduğunu görmek

Rüyada sırtından vurulduğunu görmek sorunsuz geçeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerin hayranlığını kazanabilir, dikkatlerini çekebilirsiniz ya da daha fazla toplum önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine işarettir.

Rüyada sırtına vurulduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işarettir.

Rüyada sırttan vurulmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına delalettir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtından silahla vurulmak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtımdan vurulmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yeni bir eve taşınılacağına, kazancının tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada silahla sırtından vurulmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments