Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada kendi yansımasını görmek

Rüyada aynada kendi yansımasını görmek

Rüyada aynada kendi yansımasını görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet eder.

Rüyada aynada kendi yansımasını gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada ayna yansıması görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, muradına ereceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada aynada kendi yansımasını görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, başarıdan başarıya koşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda yansıma görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yansıma görmek işlerinin günden güne bozulacağına, eve kapanacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada buharlı ayna görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada kendini kel görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada puslu ayna görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam ayna kırmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments