Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında sakal görmek

Rüyada sırtında sakal görmek

Rüyada sırtında sakal görmek işini büyüteceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine delalettir.

Rüyada sırtında sakal gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada sırtında sakal görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, eve huzur dolacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çenede sakal görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği sakal görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Rüyada annesini sakal görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir bayanı sakal görmek hataların telafi edileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sakal bayan görmek evlatlarından hayır bulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sakalını görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments