Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sakalını görmek

Rüyada arkadaşının sakalını görmek

Rüyada arkadaşının sakalını görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının sakalını gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada arkadaşı sakal görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını sakallı görmek rahat edileceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını sakallı görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşında sakal görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını sakal görmek haneye dertlerin gireceğine , büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sakal bıraktığını görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sakalını görmek kısmetlerinin açılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments