Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında kambur görmek

Rüyada sırtında kambur görmek

Rüyada sırtında kambur görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada sırtında kambur gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Rüyada sırtında kambur görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sırtını kambur görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kambur bebek görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulur.

Rüyada kendini kambur görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı kambur görmek işlerinin çok iyi olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet eder.

Rüyada kendini kambur olarak görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını kambur görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments