Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kambur görmek

Rüyada arkadaşını kambur görmek

Rüyada arkadaşını kambur görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, günah işlemekten korunacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kambur gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Rüyada arkadaşını kambur görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sırtında kambur görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kambur kadın görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalettir.

Rüyada kamburunun çıktığını görmek çok kötü günler yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kambur bebek görmek güç ve kudret kazanacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanı kambur görmek dertlerinden kurtulacağına, zor bir işe girileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kambur durmak onunla mutlu bir yuva kuracağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada anneyi kambur görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments