Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kambur olduğunu görmek

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ilerleyemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kambur olduğunu gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada sırtında kambur görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, az çalışarak çok gezeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kambur görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, masrafların altında kalacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada kambur bebek görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada birini kambur görmek hem çok mutlu olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kambur kadın görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hayal kırıklığına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kambur görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kambur görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi kambur görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments