Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kambur görmek

Rüyada kendini kambur görmek

Rüyada kendini kambur görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kambur gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Rüyada arkadaşını kambur görmek moral bozukluğu yaşanacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kambur olarak görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Rüyada bir insanı kambur görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalettir.

Rüyada kambur bebek görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kambur yürümek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kambur durmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, yeni adımlar atacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kambur görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kambur kadın görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments