Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iz bırakmak

Rüyada iz bırakmak

Rüyada iz bırakmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, durumunuzun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iz bırakmak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada iz bırakmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada ayak izi bırakmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini bırakmak sorunların çözüme kavuşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına inanılır.

Rüyada köpeği serbest bırakmak hayatının da zorlaşacağına, planların tutmayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada balık tutup bırakmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kazancının azalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elini bırakmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yerinde saymayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada okulu bırakmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments