Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında akrep görmek

Rüyada bacağında akrep görmek

Rüyada bacağında akrep görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, üstün başarılar alacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında akrep gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada bacağında akrep görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, darda kalacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada akrep burcu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet eder.

Rüyada akrep ısırdığını görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük akrep görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına inanılır.

Rüyada akrep görüp korkmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada akrep pişirmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Rüyada akrep çiyan görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrep tarafından ısırılmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments