Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında akrep görmek

Rüyada başında akrep görmek

Rüyada başında akrep görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, keder yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında akrep gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada başında akrep görmek dünya malına kavuşulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrep kuyruğu görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada elinde akrep görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrep kesmek en doğru şekilde öğreneceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep kovmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bolluk içinde yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tavanda akrep görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada akrep yavrusu öldürmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada üzerinde akrep görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments