Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı sıvazlamak

Rüyada sırtı sıvazlamak

Rüyada sırtı sıvazlamak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kendisine uğur getireceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtı sıvazlamak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada kedinin sırtını sıvazlamak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalettir.

Rüyada sırtını sıvazlamak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı sıvazlamak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını sıvazlamak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt sıvazlamak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yaptığı işte sivrileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtını sıvazlamak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Rüyada sakal sıvazlamak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, maddi anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuz sıvazlamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments